2013. október 3., csütörtök

Új tagunk van. :) Íme első írása

Barbosz one-shot írása. Fogadjátok örömmel. :)




Függőség
Badou Nails dörömbölésre ébredt.
-       Ki a faszom… - motyogta magában. Öt órát aludt, ezért nem volt valami jó kedve. Nem mintha kevés lett volna, hanem épp hogy túl sok az éltető nikotin-adagja nélkül. Rögtön rá is gyújtott, felvette a szemkötőjét és kiment a bejárati ajtóhoz.
-       Jól van, megyek már! – kiabálta a zörgőnek, de amint a zár kattant egyet, az ajtó kivágódott és valaki nekirontott. A földre teperte Badou-t torka köré fonta az ujjait. Heine volt az, pontosabban a rosszabbik énje.
-       Mi a fenét ke… - kérdezte volna, de ekkor a fehér hajú az ajkait az ő ajkaihoz préselte. Badou nem tudta mit csináljon, miközben a másik vadul nyomta le a nyelvét a torkán, kezei pedig az alsónadrágja alá vándoroltak.
Mikor Heine abbahagyta a csókot, Badou nagy levegőt vett. Lelökte magáról a másikat és megpróbált felállni.
-       Mit csinálsz, te idióta! – üvöltötte, de válaszként az albínó ökle találta el az arcát. Félájultan rogyott a földre, Heine pedig újból fölé mászott. Letépte róla az egyetlen ruhadarabot és belé hatolt. A szemkötős felnyögött a fájdalomtól. Egy pillanatra kiélesedtek az érzékei és megpillantotta a másik kéjben úszó arcát, miközben az vadul mozgatta a csípőjét. Nem tudta volna megmondani, mennyi idő, néhány perc vagy több óra telt el mielőtt elvesztette az eszméletét.
Az ágyában ébredt. Meztelenül és hason fekve, aminek valamennyire örült is, mert úgy érezte, a hanyattfekvés nem ment volna. Eszébe jutottak a történtek. Nem tudta mire vélni, de gondolta, a társa úgysem emlékszik majd semmire. Meglátta az éjjeli szekrényen a cigarettásdobozt. Feléje nyúlt volna, de valaki megfogta a csuklóját. Felnézett. Heine-t látta, akinek addigra már kitisztult az elméje.
-       Engedj el. Tudod, mi lesz, ha hamarosan nem gyújtok rá.
-       Tudom, - felelte a fehér hajú, de Badou kezét még mindig nem engedte el, hanem megnyalta rajta a sebhelyet és elvigyorodott. – és az az arc, amit én látni akarok. – Badou fölé helyezkedett. – Mert nekem is van egy szenvedélyem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése